Här berättar vi om stort och smått som händer på Gitarren. Gitarrens förskola i Norrköping arbetar med språkutveckling (SOL), matematik, natur/teknik samt barns/vårdnadshavares inflytande och delaktighet. Detta utövas i ett lustfyllt lärande, genom lek, musik/rörelse och skapande aktiviteter.

2016-11-21

Vi har fått två nya barn till avdelningen Stjärnan. En pojke och en flicka!! Stort Välkommen till er!! Vi hoppas ni kommer trivas här hos oss.

Vi har gjort fotspöken med de barn som velat. Vi målar vit färg på foten och gör ett avtryck på ett svart papper. När det torkat klistrar vi ögon på spöket. En hel del fnitter blev det när färgen målades på fötterna.


Vi fortsätter att besöka barnens favoritplatser. I veckan var vi till en kulle som var en pojkes favoritplats. Barnen sprang upp och ner för kullen och andra provade att rulla nedför.. Vi går även och tittar på var barnen bor någonstans.

En plats vi upptäckte att barnen är intresserade av är en byggplats här i Klockaretorpet. En stor grävmaskin lockade deras intresse och vi stod länge och tittade på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar